Снимка: БулфотоВъв връзка с публикации в медийното пространство, че мотриса на

...
Снимка: БулфотоВъв връзка с публикации в медийното пространство, че мотриса на
Коментари Харесай

БДЖ: Няма запалване на пътнически влак от Пловдив за Панагюрище

Снимка: Булфото

Във връзка с изявления в медийното пространство, че мотриса на влак от Пловдив за Панагюрище се е запалила в неделя, изрично заявяваме, че поднесената информация не дава отговор на истината, осведомят от пресцентъра на БДЖ.

Около 15:15 ч. на 10.06.2018 година в сектора сред гарите Съединение и Панагюрище, наоколо до сп. Смилец, локомотивният ватман на пътническия трен № 81204 от Пловдив за Панагюрище е усетил миризма на изолационен материал и е спрял пътническата комбинация. Превозният личен състав вижда пушек, който излиза от дизеловия мотор на мотрисата като евентуалната причина е прегряване и за охлаждането му са употребявани два пожарогасителя, написа novini.bg.

Служителите от личния състав на влака са съдействали на пасажерите да бъдат изведени от мотрисата от съображения за сигурност.

Поради отдалечеността на шосейния път пасажерите от влака са превозени до спирка Смилец с високопроходима техника на Национална работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”. Във влака са пътували 25 индивида.

За пасажерите е обезпечен рейс от спирка Смилец до Панагюрище, който е дошъл на място в 17:20 ч. Всички пасажери са били авансово осведомени, че ще им бъде обезпечен транспорт до Панагюрище.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР